28 Aralık 2020 Pazartesi

ALLAH'IN,MUHTEŞEM HAKİMİN TRİLYONLARCA VARLIĞI…26.12.2020

 

                                                                            26.12.2020 Cumartesi

ALLAH'IN,MUHTEŞEM HAKİMİN TRİLYONLARCA VARLIĞI…

MIMOZA GRUP MESAJI

         İnsan ne kadar ilim öğrenirse Allahın gücünü,büyüklüğünü, muhteşemligini,rahmetini ve merhametini o kadar daha iyi anlar.

 

Son peygamber Hz.Muhammed a.s.,Allah ve kainat hakkında şunları buyurdu:

*Herşeyi tefekkür edin ama Allahın zatını tefekkür etmeyin; çünkü yedinci kat semadan onun kürsüsüne kadar nurdan yedi bin perde vardır; o bunun da ötesindedir. (Ebu'ş Şeyh,I,241;Ramuzul Ehadis,3200.Hadis)

**Allahın yaratıkları hakkında düşünün; Allah hakkında düşünüp helak olmayın. (Ebu'ş Şeyh,I,215)

***Yaratıkları tefekkür edin,fakat Yaratıcıyı tefekkür etmeyin; çünkü onu anlamaya güç yetiremezsiniz. (Ebu'ş Şeyh,I,216)

****Hubble uzay teleskobunun 2016 verilerine göre Evrende 2 trilyon galaksi varmış.Her galakside de 200 milyar yıldız olduğu var sayılıyor. Evrende nokta kadar bile değiliz.

*****Diğer alemlerden bir haberi düşünelim: Mersin Tarsusta bulunan uzay gemisi 1 yıllık gizli kazıdan sonra en son Ekim 2017'de ABD'de NASA ve Elon Musk'ın Space X şirketine incelemek üzere gönderilmiş. Bu uzay gemisi 2 milyon ışık yılı uzaktaki Andromeda Galaksi'sinden 6 mürettebatla uzay seyahatlerinde kullanılan solucan deliği yoluyla 6 yılda gelmiş.

         Dünyaya girdiklerinde, sol taraftaki iniş motorlarından birini kaybettiklerini fark etmişler. Bilim adamları, kaza sonucu uzay gemisinin yakıt tanklarından sızıntı olduğunu belirlediler.

Ölüm nedenleri, Dünya'ya girdikten sonra bir şekilde havadan veya çevreden enfekte oldular. Akciğerlerinde yüksek miktarda toksik madde bulundu. Onlara bir saldırı olup olmadığı, yeryüzü havasındaki bileşenlerin mi yoksa yer kabuğunun kanlarında mı tepki verdiği bilinmemektedir.

         Cesetleri önceden enjekte ettikleri bir sıvıdan dolayı bozulmamış. 8 katlı apartman büyüklüğünde bir uzay gemisiymiş. M.Ö. 1100 yılında Dünyaya düşmüş.Dikkatinizi çekerim, internette milyonlarca saçma sapan video yayınlanırken bu olayla ilgili bütün videolar kısa süre sonra kaldırıldı,Allah tarafından ben o zaman hemen 5 videoyu kaydetmiştim. Sonuç olarak geçmişte  5 Müslüman âlim eserlerinde 18 bin alemden boşuna bahsetmemişler! Daima Allahı düzenli zikirle analım ve büyük günahlardan uzak duralım! Allahı gerçekten seviyorsak tam itaat etmeliyiz ve kulluk görevimizi yapmalıyız! Allahın muhteşem güzelliğini görmek ve Firdevs Cenneti o zaman nasib olur. Selametle. Editör                                                                      


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder