13 Ocak 2015 Salı

2013_SAĞLIK İÇİN ŞİFALI GIDALAR VE YAPILACAKLAR


SAĞLIK İÇİN ŞİFALI GIDALAR VE YAPILACAKLAR    Ağustos  2013
Hem bilimsel hem dini bilgilere göre ve yaşanan tecrübelere göre hastalıkların başlıca sebepleri, şifalı ve etkili gıdalar aşağıdadır. Kim şartlara uyup hayatına tatbik ederse faydasını görür.

HASTALIKLARIN BAŞLICA SEBEPLERİ:
1. Baş ağrısı, romatizma, sinüzit, grip, ishal vb. birçok hastalığın sebebi üşümek ve soğuk almaktır. Her zaman soğuk almamak için tedbirli dışarı çıkmak lazımdır. Aç karnına soğuk meşrubat içmemeli veya soğuk gıdalar yememelidir.
2. Sürekli dert, üzüntü, stres, evham, kâbus, kafayı bir şeye takmak gibi ruhsal kederlerin kanser gibi bir çok hastalığa sebep olduğu bildirilmiştir. Bu sebeple hoşa giden meraklar, çiçek yetiştiriciliği, parka gitmek, müzik dinlemek, karikatür gibi komik şeyler okumak gibi faaliyetler ruhu rahatlatır.
3. Havada,suda, elbisede,vücutta, eşyalarda, çevrede kirlilik.
4. Gıdalarda zararlı, zehirli maddelerin bulunması.
5. Spor yapmamak.
6. Bazı kişisel hastalıklar ferdi günahlara keffâret; toplumda yaygın olarak çıkan salgın hastalıklar ve musibetler ise her tarafı kaplayan ahlaki bozulma, zina ve zulümlere karşı ilahi  cezadır!
Mutasyona (değişime) uğrayarak insanları aldatan savaşçı virüsler, günden güne zehirli mantarlar gibi çoğalarak yalancı şahitlik yapan,hilekar ve dönek insanlığa musallat olmuş uygun bir ilahi cezadır ! ! !
7. Kanserin sebebi sadece vitamin B17 eksikliği!...
8. Diğer sebepler…
ŞİFALI GIDALAR, İÇECEKLER VE UYGULAMALAR:
1.   Haftada birkaç tatlı kaşığı hakiki bal yemek.
2.   Haftada 3-4 kez bir çay kaşığı mümkünse ezilmiş çörek otu yemek.
3.   Haftada 3-4 kez bir-iki diş kıyılmış sarımsak yutmak. Çocuklar için yoğurtla balla karıştırılıp verilebilir.
4.   Haftada birkaç kez bir çay kaşığı siyah kuru üzüm çekirdeği yutmak; zekanın gelişmesi ve hafıza için.
5.   C vitamini yönünden zengin, bağışıklığı güçlendirici, hastalıklara karşı koruyucu gıdalar: Ekinezya,  nane, kekiği kaynatmadan demleyip içmek; kuşburnu biraz  kaynatılıp içilebilir; maydanoz, soğan gibi gıdalar yemek.
6.   Süt,yoğurt, balık gibi gıdaları mümkün olduğu kadar çoğu zaman almak.
7.   Kanseri engelleyen besinlerin başında atalarımızın Orta Asya’da içtikleri ‘buğday şırası’ geliyor.Buğday çimi yiyin ve buğday şırası için.Buğday,müthiş bir kanser ilacıdır.Buğday çimi,bol klorofil maddesi dışında 100 kadar vitamin,mineral ve besin maddesi içerir.Sıvı oksijenle dopdolu olan buğday çimi doğanın en güçlü anti kanseri olan ‘laetril! İçermektedir.. **Pakistan’daki Hunzakut Prensliği’nde kanserden ölüm yok. Ayrıca Hunzakutlular, acı badem ve kayısı çekirdeğini yiyorlar ve kansere yakalanmıyorlar. Her gün sadece 15-20 kayısı çekirdeği yemeniz yeterli!..**Ayrıca laetril, elma çekirdeğinde de vardır.Elmanın çekirdeğini de yiyin! Laetril, vitamin ve minerallerle verildiğinde çok daha iyi sonuçlar alınmaktadır.
8.   Kur’an-ı Kerim’deki şifa âyetlerini suya okuyup içmek.
Hastalık zamanında yukarıdaki gıdalar her gün alınmalıdır!

NOT: Bunları bizzat kendimiz yıllardır yapıyoruz, Allah’a şükür faydasını görüyoruz. Ecel gelince bir şey sebep olur insan ruhu teslim eder; “Biz bunları yaptık, yine de hasta şu hastalıktan öldü!” demek yanlış olur. Bir çok hastalıktan korunur insan. Selamlar.


HAZIRLAYAN: Memduh Özcan,Öğretmen Yazar, Mimoza Evrensel Keşifler Grubu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder