SAĞLIK İÇİN ŞİFALI GIDALAR VE YAPILACAKLAR Ağustos 2013
Hem
bilimsel hem dini bilgilere göre ve yaşanan tecrübelere göre hastalıkların
başlıca sebepleri, şifalı ve etkili gıdalar aşağıdadır. Kim şartlara uyup
hayatına tatbik ederse faydasını görür.
HASTALIKLARIN
BAŞLICA SEBEPLERİ:
1.
Baş ağrısı, romatizma, sinüzit, grip, ishal vb. birçok hastalığın sebebi üşümek
ve soğuk almaktır. Her zaman soğuk almamak için tedbirli dışarı çıkmak
lazımdır. Aç karnına soğuk meşrubat içmemeli veya soğuk gıdalar yememelidir.
2. Sürekli
dert, üzüntü, stres, evham, kâbus, kafayı bir şeye takmak gibi ruhsal kederlerin
kanser gibi bir çok hastalığa sebep olduğu bildirilmiştir. Bu sebeple hoşa
giden meraklar, çiçek yetiştiriciliği, parka gitmek, müzik dinlemek, karikatür
gibi komik şeyler okumak gibi faaliyetler ruhu rahatlatır.
3. Havada,suda,
elbisede,vücutta, eşyalarda, çevrede kirlilik.
4.
Gıdalarda zararlı, zehirli maddelerin bulunması.
5. Spor
yapmamak.
6. Bazı
kişisel hastalıklar ferdi günahlara keffâret; toplumda yaygın olarak çıkan
salgın hastalıklar ve musibetler ise her tarafı kaplayan ahlaki bozulma, zina
ve zulümlere karşı ilahi cezadır!
Mutasyona
(değişime) uğrayarak insanları aldatan savaşçı virüsler, günden güne zehirli
mantarlar gibi çoğalarak yalancı şahitlik yapan,hilekar ve dönek insanlığa musallat
olmuş uygun bir ilahi cezadır ! ! !
7.
Kanserin sebebi sadece vitamin B17 eksikliği!...
8. Diğer
sebepler…
ŞİFALI GIDALAR, İÇECEKLER VE UYGULAMALAR:
1. Haftada
birkaç tatlı kaşığı hakiki bal yemek.
2. Haftada
3-4 kez bir çay kaşığı mümkünse ezilmiş çörek otu yemek.
3. Haftada
3-4 kez bir-iki diş kıyılmış sarımsak yutmak. Çocuklar için yoğurtla balla
karıştırılıp verilebilir.
4. Haftada
birkaç kez bir çay kaşığı siyah kuru üzüm çekirdeği yutmak; zekanın gelişmesi
ve hafıza için.
5. C
vitamini yönünden zengin, bağışıklığı güçlendirici, hastalıklara karşı koruyucu
gıdalar: Ekinezya, nane, kekiği
kaynatmadan demleyip içmek; kuşburnu biraz
kaynatılıp içilebilir; maydanoz, soğan gibi gıdalar yemek.
6. Süt,yoğurt,
balık gibi gıdaları mümkün olduğu kadar çoğu zaman almak.
7. Kanseri
engelleyen besinlerin başında atalarımızın Orta Asya’da içtikleri ‘buğday
şırası’ geliyor.Buğday çimi yiyin ve buğday şırası için.Buğday,müthiş bir
kanser ilacıdır.Buğday çimi,bol klorofil maddesi dışında 100 kadar
vitamin,mineral ve besin maddesi içerir.Sıvı oksijenle dopdolu olan buğday çimi
doğanın en güçlü anti kanseri olan ‘laetril! İçermektedir.. **Pakistan’daki
Hunzakut Prensliği’nde kanserden ölüm yok. Ayrıca Hunzakutlular, acı badem ve
kayısı çekirdeğini yiyorlar ve kansere yakalanmıyorlar. Her gün sadece 15-20
kayısı çekirdeği yemeniz yeterli!..**Ayrıca laetril, elma
çekirdeğinde de vardır.Elmanın çekirdeğini de yiyin! Laetril, vitamin ve
minerallerle verildiğinde çok daha iyi sonuçlar alınmaktadır.
8. Kur’an-ı
Kerim’deki şifa âyetlerini suya okuyup içmek.
Hastalık
zamanında yukarıdaki gıdalar her gün alınmalıdır!
NOT:
Bunları bizzat kendimiz yıllardır yapıyoruz, Allah’a şükür faydasını görüyoruz.
Ecel gelince bir şey sebep olur insan ruhu teslim eder; “Biz bunları yaptık, yine
de hasta şu hastalıktan öldü!” demek yanlış olur. Bir çok hastalıktan korunur
insan. Selamlar.
HAZIRLAYAN:
Memduh Özcan,Öğretmen Yazar, Mimoza Evrensel Keşifler Grubu
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder