8 Mayıs 2018 Salı

İNTERNETTE DAR GÖRÜŞLÜ, CAHİL VE KADIN AVCISI ERKEKLERİN KADINLARA TAKILMALARI VE PUTA TAPAR GİBİ TAPMALARI


İNTERNETTE DAR GÖRÜŞLÜ, CAHİL VE KADIN AVCISI ERKEKLERİN KADINLARA TAKILMALARI VE PUTA TAPAR GİBİ TAPMALARI


            Biz yıllarca hangi milletten hangi dinden olursa olsun insan haklarına saygılı davrandık. Ama yıllarca insanoğlunun nelerle ilgilendiği ve nelere değer verdiğini inceleyince insanlığın çoğunun basit tutkularla, eğlencelerle ilgilendiğini  ve her gün onlara değer verdiğini; ne Yüce Yaratıcı Tanrı’ya, ne kutsal varlıklara ve ne de insanlığa faydalı şeylere itibar etmediğine şahit olduk.
            Neyi Arıyorsan Sen O’sun! : 2012 yılından itibaren yaklaşık 7 yıl boyunca 150’ye yakın önemli, ilginç konularda makale, haber yayınladık. Araştırmacı bir bilim adamı, önemli keşiflere 100 dolar, 1000 dolar para ödemeyi göze almışken , nefsi arzularına köle olmuş, yiyip  içmekten, seks maceraları aramaktan, eğlenceden başka bir şeyle ilgilenmeyen maymun iştahlı  1 milyon kişi  “Kanser gibi tehlikeli bir hastalıktan kurtaracak bir reçeteyi” veya “Uzaylı Irklar” gibi bilim adamlarının değer verdiği çok önemli bir konuyu hiç umursamamaktadır!
              Bizim 150’ye yakın makale ve haberimizle ilgilenenleri toplasak belki 300-400 arası ancak; bu istatistik “beğenenler, yorum yapanlar, paylaşanlar” ı kapsamaktadır. Facebook gibi programlarda duvar yayınlarında okunma sayısı gösterilmediğinden bu okunmadığı anlamına gelmemektedir. Belki 100 kişi okur ama faaliyet olarak bir şey gözükmeyince bazı insanlar çoğunluğa uyarak “Ben de ilgilenmeyeyim” gibi cahilce basit bir davranış göstermektedir! “Notlar” bölümünde yayınların okunma sayısı verilmektedir.
        İnsanlığın genel karakteri ve çoğunluğun hayat tarzı 12 bin yıl öne Nuh a.s. zamanında nasılsa bugün de maalesef aynıdır!
              Önemli Gerçeklere İlgisiz İnsanlık: Biz 2017 yılında bir kandil gününden itibaren adını söylemeden Hızır a.s.’dan daha faziletli ALLAH’ın bir veli kulunun fotoğrafını bir hafta ve günümüzde evliya meclisinin başkanının muhteşem fotoğrafını da bir hafta yayınladık. Sadece bir kişi ilgilenmiş; o da ressam bir kadın. Belki sanat eseri olarak ilgisini çekmiştir. Kişilerle bir meselemiz yok; sadece örnek vermek açısından diğer yanda sadece internette üye arkadaş olan Ukrayna Kiev’li Marichka Bereza’nın (Programda üyelik adı Rusça yazılı) 28 Nisan 2017’de yayınladığı sıradan, hatta ilgi çekici olmayan tuhaf bakışlı bir fotoğrafıyla 1 yılda 760 kişi ilgilenmiştir. Belki de Ukraynalı kadınlar kötü şöhretle anıldığından bu kadar kişi ilgilenmiştir. Bir başka örnek Türk kullanıcı İzmirli genç ve aktif kadın Hatice Pozan’ın 26 Ağustos 2017’de yayınladığı gülümseyen bir fotoğrafıyla 30 Nisan 2018 itibariyle toplam 606 kişi ilgilenmiştir. Bu da halkın özellikle erkeklerin kadın düşkünlüğünü, genç ve aktif kadınlarla puta tapar gibi ilgilendiğini göstermektedir. Yorum yapanların 10’da 9’unun erkek olması da gerçeği ispatlar.
          Birçok Kadın Yem’e Sazan Balığı Gibi Gelen Erkeklerin Bu Zaafının Sebebi: İnternette haberleşmek, arkadaş olmak ve bağlantı kurmaya çalışmak kolay olduğundan dolayı. Eskiden uzaktan beğenilen bir kadını birkaç kere görebilmek, onunla bağlantı kurabilmek, bir şeyler hediye verebilmek çok zordu, sakıncaları vardı, zahmetliydi. Çağımızda ise internette bağlantı kurma şansı % 10 bile olsa erkekler kadınlara takılmaktadır…Zamanla bu oyun haline de gelmektedir. Çoğu sapık kimse “Beni bulamazlar!” diye düşünmektedir. Ama eğer bir kişi veya bir kurum bir kimseye kafayı takarsa, birkaç bilgi, fotoğraf elde ederek özellikle aranılanın kasabası biliniyorsa ve bir zamanlar sevdiği arkadaşlarına yaptığı yorumlardan ipucu elde ederek de o kişiyi bulması çok zor olmaz!
              Örtülü, Dindar Kadınların Merak Ettiği “Neden Bana Bu Kadar Erkek Takılıyor?” sorusunun Cevabı: Sizin bir kadın adınızın olması, şehrinizin veya mesleğinizin bilinmesi, yüzünüz görünmese de yandan fotoğraflarınız ve sizin gerçek olduğunuza kanaat ederlerse kim olursa olsun erkek avcılar devamlı o kadınları takip ediyor! Adamlar her gün seçtikleri kadınları , özellikle kadın sık sık güzel pozlar veriyorsa gözde kadınları takip etmekten zevk alıyorlar! Kadınlar da gösteriş ve beğenilme  düşkünü olmamalı! Burada avcıları koşturan ilgi çekici veya tahrik edici kadınlar oluyor! Gösteriş düşkünü kadınlar evli ise bu daha da utanç verici bir durumdur, ayıp yahu! İyi bir koca ve başlıca nimetler bulunan bir ev ve aile , size yetmedi mi?
              Erkekleri Arkadaş Edindikten Sonra Erkeklerin Birkaç Mesajına Cevap Vermeyen Kadınlara Erkeklerin Sinir Olması: Bu hayatta çoğumuzun bazen yaşadığı bir durum. Hırsız, sapık, dolandırıcı gibi kişilere cevap vermemeniz normal fakat vasıflı, iyiliksever, kimliği gerçek görünen bir kişinin sorusuna, yardım isteğine olumsuz da olsa kibar bir dille cevap vermemek, erkeklerin nefsi açıdan buğz etmesine neden oluyor! Doğal olarak onlar, “Konuşmayacaksan niye buralarda geziyorsun ve arkadaş oluyorsun?” diyorlar. Tabii ki insanların haberleşme programlarını kullanmalarının başlıca 17 sebebi olduğunu göz önüne almıyorlar. Biz bu konuda geçmişte makale yayınladık. Merak edenler konuyu inceleyebilir. İnternette şirket reklamı yapanlar var, örgüt üyesi toplayanlar var, parti propagandası yapanlar var, kurban arayanlar var….Çeşit çeşit niyetler ve planlar… Akıllı, dikkatli  ve iyiliksever insan maalesef az bulunuyor!
              Güzel, Gülümseyen ve Arkadaş Canlısı Hilekâr Kişilere Hemen Aldanmamayı Anlatan İbret verici Bir Film: “Get Out (Tuzak):
Jordan Peele’nin yönettiği 2016 yapımı bu filmde  fotoğrafçı, siyah Bay Chris Washington, güzel ve cana yakın beyaz Bayan Rose Armitage ile sevgili oluyor. Ne var ki Bayan Rose, bir çiftlikte korkunç transmutasyon (insan dönüştürme) deneyleri yapan bir ailenin kurbanları ayarlamak için görevlendirilen kızıdır. Bay Chris, tam tanımadığı beyaz kız arkadaşının ebeveynlerinin şehirden uzakta malikanesine tanışmaya gidiyor.  Tuhaf ve korkunç olaylar birbirini izliyor…Özellikle hayatta acemi erkeklere ders veren önemli bir filmdir. İzlemelerini tavsiye ederiz.
   Aceleci ve Tecrübesiz Erkeklere Tavsiye: Üniversiteli bir genç kızın dediğine göre, erkeklerin çoğu, belki % 90’ı , ilk 20 dakikada tavlanıyormuş!
Erkeklerin çoğu bekar olsun evli olsun, güzel, gülümseyen,cana yakın kadınlar pas verdiği zaman kısa sürede tavlanırlar. Bu yaygın acı bir gerçektir. Kadınlarla ilgili bir ürün olmadığı halde birçok reklamda bile güzel, gülen, dans eden, şarkı söyleyen kadınlar kullanılmaktadır. “Karga ile gezen boka konar!” atasözünü unutmayın. İşin ibret verici tarafı ise karga gibi insanlar asıl şeklinde değil, süslü ve güzelleşmiş olarak  görünmekte ve gösteriş yapmaktadır…Alimler, ihtiyaçtan fazla Dünya zevklerine dalmayı,tutkuların esiri olmayı, leş yemeye benzetmişlerdir. Ama bu Dünya, cadının büyüsü gibi olduğundan göze hoş ve çekici görünmektedir. Son peygamberin ifadesiyle İnsanlar uykudadır. Öldükleri zaman uyanırlar” .
            Sonuç olarak “iyilik eden iyilik bulur; kötülük eden de karşılığını er ya da geç bulur!” Sağlıcakla kalın, selamlar!
30.04.2018



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder